«Сухо та переважно сонячно», – синоптикиня про погоду в Україні

08 Вересня 2020, 12:03
764

У вівторок за українську погоду поборються атмосферний фронт із заходу Європи та антициклон атлантичного походження Jurij.

Атмосферний фронт пополиває дощами вже сьогодні західну частину України. Про це пише синоптикиня Наталка Діденко.

Вранці 8 вересня дощі очікуються лише у Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях, тобто, на Півночі. Решта території України піде на роботу без парасоль.  

І тоді нарешті антициклон, як великий кіт, розляжеться на більшості нашої території і лежатиме тут практично весь тиждень. Тобто, найближчим тижнем в Україні буде сухо, окрім завтрашнього дня, та переважно сонячно.

Якщо завершувати якісь ремонти на вулиці, провітрювати килими, лагодити дах, перестилати плитку, пофарбувати паркан чи хвіртку, повигулювати світлий піджак – то якраз час. Температура повітря трохи стрибатиме.

За холодним атмосферним фронтом пошириться відповідно прохолодніше повітря. У західних, північних та більшості центральних областей у вівторок очікується +18+23 градуси.

«Зараз хоча й молоде бабине літо, проте все ж з осіннім макіяжем – тому потроху з'являються нічні та ранкові тумани. Водії! Уважніше.  Це все молода осінь так розважається», – йдеться у дописі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024