Подорож маловідомими туристичними об'єктами Локачинського району. ФОТОЗВІТ

09 Вересня 2020, 11:18
1870

Пропонуємо вам переглянути світлини цікавих місць Локачинського району. 

Про них розповів та поділився фотографіями Павло Савчук на своїй сторінці у фейсбуці. 

Павло Савчук побував у таких місцях:

Затурці: Меморіальний музей В`ячеслава Липинського та парк-пам`ятку садово-паркового мистецтва; костел Святої Трійці та Марії Магдалени, збудований у стилі барокко в 1642 році; давньоруське городище «Городець».

Цікаві архітектурні пам`ятки в історичному містечку Кисилин, де в XVII столітті існувала одна з перших академій на теренах України: руїни костелу Непорочного зачаття Пресвятої Діви Марії та монастиря кармелітів, побудованих у 1720 році; прекрасний приклад архітектурного мистецтва середини 18 століття – Свято-Михайлівська церква (1677 рік).

Мальовниче озеро льодовикового походження Холопичівському з гарним піщаним пляжем, яке входить до складу гідрологічного заказника «Холопичівський».

Губинське лісництво, де відвідали вольєри з оленями та дикими кабанами. Цікаво, що будівля лісництва – це колишній залізничний вокзал, адже в першій пол. XX століття від Володимира пролягала залізнична гілка з мережею вузькоколійок.

Грибна прогулянка по чарівному Губинському лісі, серед унікальної діброви з 170-літніми дубами-велетами на території ботанічного заказника «Губино». Губинський ліс – місце таборування сотні УПА, яка входила до складу повстанської республіки «Січ». Окремі боївки повстанців вели збройну боротьбу у губинських лісах до початку 50-х років минулого століття.

 





















Фото та текст

ПАВЛО САВЧУК

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024