Директор школи у Затурцях може отримати освітню премію

10 Вересня 2020, 15:06
1214

На Волині на засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму депутати розглянули кілька питань про премії освітянам та науковцям.

На сесію рекомендували винести проєкт рішення Про обласну Премію за заслуги у сфері освіти. Про це повідомили у Волинській обласній раді. 

Визначили 5 освітян з 6 кандидатів на отримання Премії. Серед них і Кушнір Михайло Антонович – директор загальноосвітньої школи І – III ступенів імені В'ячеслава Липинського села Затурці. 

Остаточні рішення прийматимуться на сесії облради.

Згідно з положенням про обласні Премії за заслуги у сфері науки й освіти, щорічні обласні Премії за заслуги у сфері науки й освіти, встановлені для піднесення ролі та авторитету науковця та педагога у суспільстві, заохочення кращих науково-педагогічних працівників, які постійно проживають у Волинській області, до творчої, результативної праці.

Щороку вручається 7 премій: 2 у сфері науки, 5 у сфері освіти.

Розмір премії становить 4 мінімальних заробітних плати одноразової матеріальної виплати. Вручення Диплома лауреата Премії здійснюється головами Волинських обласних ради та державної адміністрації або уповноваженими ними особами в урочистій обстановці у присутності членів комісії, начальника управління освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації, наукової та педагогічної громадськості щорічно до професійних свят – Дня науки (19 травня) та Дня працівників освіти (перша неділя жовтня).

Оформлення дипломів лауреатів Премії їх облік та реєстрація здійснюються управління освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром