Як пройшло свято першого дзвоника в Локачинській школі. ФОТОЗВІТ

10 Вересня 2020, 18:58
1335

Карантинні обмеження і загострення ситуації з поширенням коронавірусної інфекції внесли певні корективи у святкові заходи.

Батьків заздалегідь закликали зберігати соціальну дистанцію під час урочистості, а ще – заборонили заходити до школи.

Святкову лінійку, приурочену Дню знань, в райцентрі провели на подвір’ї навчального закладу лише для першачків та їх батьків. Присутніх привітала директорка ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» Оксана Сахарчук, коротко розповівши про навчання в умовах карантину.

В рамках організованої музично-розважальної програми «Ласкаво просимо у школу» розгублену малечу підбадьорили персонажі відомого мультфільму «Фіксики» (їх ролі виконали Юлія Бугайчук та Максим Політило). Піснею і напутніми словами передали естафету першачкам учні 11 класу Віталій Ящук та Анна Ривачук. Із радістю маленькі винуватці торжества підтанцьовували під веселу композицію ще однієї солістки – Каті Вільчинської. Власне, до виступів було задіяно й самих першокласників.

Через негоду декламувати віршики їм довелось вже під парасольками. А на закінчення лінійки в маленьких рученятах Діани Голоти та Олександра Зінчука гучно пролунав перший дзвоник, покликавши до 1-А класу 25 дітей і до 1-Б – 24. Разом із першими учителями Тетяною Шумук та Ольгою Голдун школярики радісно попрямували на свій перший ознайомчий урок.








Павло КОСТЮЧКО

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024