За демонстрацію статевих органів у Холопичах, чоловікові присудили понад 17 тисяч гривень штрафу

21 Вересня 2020, 12:09
2786

У Локачах судили чоловіка, який грубо порушив громадський порядок на озері у Холопичах. 

Інцидент трапився 5 липня близько 16:00. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Нагадаємо, що, як написала у фейсбуці користувачка мережі Мар'яна Дишко, чоловіки із селища Торчин Луцького району облаяли та побили людей, які там відпочивали. За свідченнями дописувачки, жителі селища Торчин приїхали на громадський пляж Холопичівського заказника, який перебуває у підпорядкуванні Затурцівської територіальної громади, з моторним човном, зламавши шлагбаум з надписом «в‘їзд заборонено». Між відпочиваючими і чоловіком виник конфлікт, під час якого, той зняв спідню білизну та продемонстрував свої статеві органи. Тоді ж ситуацію прокоментував і сам чоловік. 

Як йдеться у вироку суду, обвинувачений перебував на території гідрологічного заказника «Холопичівський», де у нього під час конфлікту з відпочиваючими виник умисел, спрямований на грубе порушення громадського порядку. Чоловік публічно оголив та продемонстрував свої статеві органи іншим, в тому числі малолітнім дітям. 

Між прокурором та обвинуваченим за участю захисника уклали угоду про визнання винуватості відповідно до вимог статті 472 КПК України.

Чоловіка визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 296 КК України та призначили узгоджене сторонами покарання, що становить 17 850 гривень штрафу. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024