Судили чоловіка, який побив іншу людину у Локачах

21 Вересня 2020, 16:09
756

У суді розглядали справу щодо чоловіка, який побив іншу людину у Локачах. 

Ще у грудні минулого року, обвинувачений під час раптово виниклого конфлікту з потерпілим, знаходячись поблизу кафе «Люкс», що розташоване у Локачах, наніс потерпілому не менше трьох ударів кулаком в обличчя та голову. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Цим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток спинки носа зі зміщенням, гематому вушної мушлі з права, які згідно із висновком експерта за ступенем тяжкості належать до категорії легких тілесних ушкоджень, що потягнути за собою короткочасний розлад здоров`я чи незначну, стійку втрату працездатності.

Читайте також: У Бубнові виявили нетверезого водія.

Обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю та показав, що дійсно за вказаних обставин місця та часу між ним та потерпілим виник словесний конфлікт, під час якого він завдав йому удари. Пояснив, що завдані потерпілому збитки не відшкодовував. У вчиненому розкаюється. В ході судового розгляду попросив вибачення у потерпілого та його законного представника.

Підсудного визнали винуватим у пред`явленому йому обвинуваченні за частиною 2 статті 125 КК України та призначили йому покарання у виді громадських робіт на 100 годин.

Читайте також: Покарали водія, який спричинив аварійну ситуацію на дорозі у Холопичах та Привітненська депутатка заплатить штраф за несвоєчасно подану декларацію.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024