У Старозагорівській сільраді та у Локачах побували рятувальники

24 Вересня 2020, 14:07
1123

З метою запобігання виникнення пожеж в екосистемах на території Старозагорівської сільської ради та околицях Локач рятувальники провели з громадянами інформаційно-розяснювальну роботу.

Її організували 23 вересня. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України у Волинській області

Йшлося про заборону спалювання стерні та післяжнивних залишків на полях, а також рослинних залишків (картоплиння, зілля) на земельних ділянках селян. Рятувальники нагадали про відповідальність, що настає за підпали посуші, а також вручали пам’ятки з правилами пожежної безпеки в екосистемах.

Читайте також: Водія пожежно-рятувальної частини Локач нагородили Почесною грамотою облради та Головного рятувальника району нагородили Почесною грамотою райради.


У Локачинському районі за результатами спільних з екоінспекцією, поліцією профілактичних рейдів протягом серпня-вересня за спалювання післяжнивних та рослинних залишків до адмінвідповідальності притягнули 13 громадян.

Читайте також: На Локачинщині нагородили грамотою райради диспетчерку пожежно-рятувальної частини та «Дбаючи про чуже життя, кожен ризикує своїм», – головний рятувальник району Руслан Лишук.


Подібні превентивні заходи триватимуть в області й надалі.

Читайте також: 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024