Жителька району вирощувала коноплю у себе вдома

29 Вересня 2020, 17:20
1433

У Локачинському суді розглянули справу щодо жінки, яка вирощувала коноплю у себе вдома. 

В кінці квітня підсудна під час проведення весняно-польових робіт, на власній земельній ділянці в Озютичах виявила рослини конопель, які самонасіялись поміж сільськогосподарських культур. Про це йдеться у вироку від 14 вересня на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Тоді жінка перенесла їх до свого домогосподарства, де в теплиці незаконно висадила, та обробляла, вирощувала, шляхом рихлення грунту, знищення бур`янів та підживлення, задля їх належного росту, дозрівання та використання. 

Читайте також: У Бубнові виявили нетверезого водія.

18 серпня працівники поліції виявили та вилучили 11 рослин конопель, які відповідно до висновку експерта є рослинами роду коноплі (Cannabis), які належать до рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини.

Таким чином, особа обвинувачується у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 310 КК України, тобто в незаконному посіві та вирощуванні конопель в кількості від десяти до п`ятдесяти рослин.

Читайте також: За демонстрацію статевих органів у Холопичах, чоловікові присудили понад 17 тисяч гривень штрафу.

Жінку у суді визнати винуватою у пред`явленому їй обвинуваченні за частиною 1 статті 310 КК України і призначили їй покарання у вигляді штрафу в розмірі 1 700 гривень. 

Речові докази – знищити.

Читайте також: Судили чоловіка, який побив іншу людину у Локачах.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024