Відновлення роботи школи, коронавірус та місцеві бюджети: про що говорили на оперативній нараді у Локачах

29 Вересня 2020, 18:50
1163

У Локачинській райдержадміністрації відбулася щотижнева оперативна нарада при голові райдержадміністрації, яка розпочалася хвилиною мовчання, присутні вшанували пам’ять жертв Бабиного Яру з нагоди Дня пам'яті трагедії Бабиного Яру.

Продовжуючи нараду, голова райдержадміністрації Василь Бакун традиційно заслухав керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників окремих установ та організацій  щодо  ситуації у ввірених їм галузях. Про це повідомили у Локачинській РДА

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  райдержадміністрації Олексій Комар проінформував про роботу освітніх закладів району та зазначив при цьому, що 1 жовтня відновлює роботу Старозагорівська школа, яка працювала дистанційно через хворобу педагога.

Головний лікар КНП «Локачинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Владислав Магновський довів до відома присутніх останні статистичні дані щодо кількості захворювань на коронавірусну хворобу в районі, а  начальниця фінансового відділу райдержадміністрації Валентина Попович повідомила про стан виконання планових надходжень до місцевих бюджетів.

Завідувач сектору з питань оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олександр Волик зауважив. що рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 24 вересня, Локачинський район віднесли до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, та нагадав про обмеження, які встановлені відповідно до цього рівня.

Підсумовуючи, голова райдержадміністрації Василь Бакун дав доручення керівникам структурних підрозділів РДА та служб району за відповідними напрямками роботи.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024