Захиснику з Локачинщини посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин Волині»

15 Жовтня 2020, 13:05
2963

Сім'ї, загиблого у зоні АТО жителя Локачинського району, Григорія Савчука вручили гуманітарну допомогу та нагороду «Почесний громадянин Волині».

Про це інформує Локачинська РДА.

Події, які відбуваються на сході України торкнулися багатьох сімей, що проживають в Локачинському районі. Не обійшлося і без втрат. Тож такі родини потребують особливої уваги та підтримки, адже жорстока війна забрала у них найцінніше – близьких людей. Напередодні  Дня захисника України та свята  Покрови Пресвятої Богородиці,  представники районної влади – голова райдержадміністрації Василь Бакун, заступник голови райдержадміністрації Микола Новосад відвідали сім'ю загиблого у зоні АТО жителя району Григорія Савчука.

Під час візиту очільники району поспілкувалися з дружиною героя, Оленою Володимирівною, з нагоди свята вручили сім’ї матеріальну допомогу, яку надали підприємці  селища Локачі.

Рішенням Волинської обласної ради Савчуку Григорію Пантелеймоновичу посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин Волині» – нагороду отримав шестирічний Ілля Савчук. Василь Бакун, вручаючи почесну відзнаку, побажав йому бути гідним пам’яті батька, який пожертвував власним життям за рідну землю та її мирне небо, висловив родині слова шани, подяки, співчуття та розуміння непоправної втрати  найдорожчої людини.

Коментарі
17 Жовтня 2020, 21:01
То не його дитина, вони до його смерті більше року разом не жили<br/>Він вигнав її через постійні зради<br/>Так що син точно не його а нагуляний
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024