Живи та працюй в Україні: як на Локачинщині заробітчанам допомагають працевлаштуватися

06 Листопада 2020, 10:19
2066

Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості допомогла знайти роботу чоловіку, що тривалий час працював за кордоном.

Про це на сторінці у фейсбук повідомляє Локачинський центр зайнятості.

Нині все більшу кількість українських громадян приваблює робота за кордоном, а сайти оголошень рясніють багатьма пропозиціями та вакансіями з високими заробітними платами.

«Часто за досить привабливими пропозиціями роботи приховане просте шахрайство, а недобросовісні роботодавці відверто експлуатують людей. При виїзді за кордон варто врахувати, чи є хороша альтернатива працевлаштування в Україні. «Живи та працюй в Україні» – це не лише лозунг, а і прямий заклик до дій. Робота дійсно є – потрібно просто прийти у службу зайнятості.

Переконався у цьому Іван Малесик, який тривалий час працював за кордоном», – йдеться у дописі на сторінці.

У жовтні пан Іван звернувся в Локачинську районну філію Волинського обласного центру зайнятості, аби фахівці допомогли йому з працевлаштуванням. Кар’єрний радник проконсультувала його щодо пошуку роботи та запропонувала вакансії, які були актуальні на цей день. Оскільки відповідних пропозицій працевлаштування не було, чоловік заповнив анкету шукача роботи, де вказав бажану посаду та заробітну плату. Через декілька днів роботодавець – ТОВ «АБМ-ТРЕЙД» подав до служби зайнятості вакансію підсобного робітника з високим рівнем заробітної плати.

Рекрутер, переглянувши анкети, запропонував співбесіду Івану Малесику. Зустріч пройшла вдало, тож роботодавець оформив молодого чоловіка на підприємство.

«Щастя – це коли ти вранці йдеш на роботу з посмішкою і ввечері повертаєшся додому з посмішкою до близьких людей», – сказав Іван.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024