У сім'ї на Локачинщині відібрали двох діток через невиконання батьківських обов'язків

17 Листопада 2020, 10:55
2819

У Локачинському суді розглянули справу щодо відібрання двох дітей у батьків без позбавлення їх батьківських прав та стягнення аліментів.

Позивач стверджує, що батьки ухиляються від виконання батьківських обов`язків. Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Ті не піклуються належним чином про розвиток дітей, їх навчання та виховання, підготовку до самостійного життя, не забезпечують повноцінним харчуванням і необхідним медичним доглядом. Внаслідок невиконання батьківських обов`язків, створились умови, які шкодять дітям, а залишення їх в сім`ї є небезпечним для їхнього життя, здоров`я і морального виховання.

Читайте також: Судили жінку, яка перебувала без захисної маски у громадському місці в Кисилині.

Батьки офіційно не працевлаштовані. Умови проживання складні. Господарством не займаються. В будинку порядку не наводять.

Дітей невідкладно направили до Локачинської райлікарні для обстеження стану їхнього здоров`я, надання необхідної медичної допомоги в стаціонарних умовах. У лікарні в діток виявили гострий фарингіт, гострий пієлонефрит та гострий бронхіт.

Читайте також: У Павловичах виявили нетверезого водія, чоловік заплатить понад 10 тисяч штрафу.

Тоді діти були тимчасово влаштовані у сім'ю бабусі. 

Позов у суді задовольнили повністю. Малолітніх дітей відібрали без позбавлення їх батьківських прав. З батьків стягуватимуть аліменти щомісячно в користь особи, куди влаштують дітей.

Читайте також: 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024