Судили чоловіка, який перебував на одній із вулиць Привітного без документів

02 Грудня 2020, 15:09
1880

До Локачинського районного суду від Локачинського відділення поліції надійшли матеріали про вчинення адміністративного правопорушення у Привітному. 

Про це йдеться у Постанові від 23 листопада. 

6 листопада о 11:15 у Привітному на вулиці Центральній чоловік перебував без документів, що посвідчують особу, чим порушив пункт 10.2 постанови Кабінету Міністрів України №641 від 22.07.2020.

У судовому засіданні вину визнав, щиро розкаявся у скоєнні адміністративного правопорушення, пояснив, що вийшов з дому ненадовго, у магазин, не знав, що обов`язково потрібно було мати при собі документ, що посвідчує особу.

Читайте також: У П'ятикорах впіймали п'яного водія.

Зазначає, що тепер весь час носить при собі документи, просив не накладати штраф, оскільки сума штрафу є непомірною для нього. 

У суді чоловіка звільнили від адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 44-3 КУпАП за статтею 22 КУпАП за малозначністю вчиненого адміністративного правопорушення і обмежилися усним зауваженням, провадження у справі закрили.

Нагадаємо, що раніше вже судили чоловіка, який перебував біля магазину на Локачинщині без документів.

Довідково: підпунктом 2 пункту 10 постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22.07.2020 року Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 передбачено, що на території України на період дії карантину забороняється перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус, без посвідчення про взяття на облік бездомної особи, довідки про звернення за захистом в Україні.

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024