У Затурцівській спеціальній школі побували поліцейські

03 Грудня 2020, 16:18
1368

В рамках акції «16 днів проти насильства» у Затурцівській спеціальній школі «Центр освіти», відбулася зустріч вихованців зі старшою інспекторкою з ювенальної превенції Локачинського відділення поліції майором поліції Оленою Павлюк та дільничним офіцером поліції сектору превенції капітаном поліції Богданом Скучинським.

Поліцейські розповіли здобувачам освіти про поняття шкільного булінгу та надали практичні поради, як протидіяти фізичному і психологічному насильству. Про це повідомляють на сайті школи. 

Особливу увагу правоохоронці приділили питанню терпимості та поваги один до одного, адже кожен має право бути собою, закликали учнів ніколи не замовчувати про випадки цькування у школі, негайно інформувати шкільного психолога, вчителя, вихователя, батьків або телефонувати в поліцію.

Продовжуючи тему насильства в сім’ї, з учнями 8-10 класів поліцейські виготовили символічні долоньки оранжевого кольору, на яких діти писали свої побажання, що символізують доброту, тепло, надію про безхмарне щасливе дитинство без зла, горя та насильства; мрію про спокій і злагоду в родинах, про взаєморозуміння, добро та любов.




Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром