Судили трьох жителів району, які перебували у магазинах без масок

13 Грудня 2020, 10:06
1113

У Локачинському районному суді, розглядали справи щодо осіб, яких виявили у магазинах без засобів особистого захисту. 

Про це йдеться у двох постановах від 2 грудня та одній від 7 грудня. 

13 жовтня о 16:39 у Козлові по вулиці Центральній, 15, магазині «Козлівська СТ» виявили чоловіка, який не дотримався санітарних та протиепідемічних норм і заходів встановлених на період поширення коронавірусної хвороби, перебував без засобів індивідуального захисту, зокрема, захисної маски або респіратора, що закривають ніс та рот. 

Бруд у будинку та зловживання алкоголем: на Локачинщині судили матір.

20 жовтня о 12:12 у Конюхах по вулиці Шевченка, чоловік перебуваючи в приміщенні магазину, не дотримався санітарних та протиепідемічних норм і заходів встановлених на період поширення коронавірусної хвороби, а саме перебував без засобів індивідуального захисту (захисної маски).

3 листопада близько 12:17 у Затурцях по вулиці Липинського, 59а чоловік перебував у приміщенні магазину без засобів індивідуального захисту (захисної маски).

П'ятикласник Затурцівської спеціалізованої школи обікрав їдальню на Володимирщині.

Матеріали справ про адміністративні правопорушення за статтею 44-3 КУпАП передали на розгляд за підвідомчістю до Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024