«Волиньгаз Збут» закликає волинян розпочати Новий рік без боргів за газ

22 Грудня 2020, 12:42
802

На 1 грудня 2020 року заборгованість населення Волині за спожитий природний газ становить 528 мільйонів гривень. У порівнянні з жовтнем сума боргу зросла на 30%.

Про це повідомляють у ТОВ «Волиньгаз Збут».

«Волиньгаз Збут» постачає природний газ у 251 тисячу волинських домоволодінь. З них понад 130 тисяч мають заборгованість за три і більше місяців.

Лідерами по несплаті за спожитий газ, як і в листопаді, залишаються жителі Луцька та Луцького району, Ковеля, Нововолинська і Володимира-Волинського.

«Ми вдячні клієнтам, які вчасно розраховуються за спожитий ресурс. Адже безперебійність постачання газу напряму залежить від розрахунків споживачів. Тих, в кого виникли прострочені платежі закликаємо розрахуватися, не чекаючи судового позову. Адже у разі стягнення коштів через суд, боржнику потрібно буде додатково сплатити судовий збір та штрафні санкції», – зауважує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Читайте також: «Волиньгаз» передає справи боржників до суду

Він додав, що ті родини, які опинилися в скрутному фінансовому становищі, можуть укласти договір реструктуризації та оплачувати борг частинами упродовж кількох місяців. У листопаді такою можливістю скористалися власники 49 домоволодінь.

Нагадаємо, усі, хто до 30 грудня оплатить рекомендований платіж у грудневому рахунку за газ, автоматично стануть учасниками розіграшу «теплих» подарунків від «Волиньгаз Збуту» – сертифікатів на газ на загальну суму 10 тисяч гривень, 10 пледів та 10 термокружок. Деталі на сайті компанії: Акція «Вигравай 1000 гривень або теплі подарунки» / ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ (104.ua)

Довідка: «Волиньгаз Збут» постачає природний газ для фізичних та юридичних осіб, релігійних і бюджетних організацій з 2015 року. За цей період компанія зарекомендувала себе як надійний та зручний постачальник блакитного палива.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024