Десять історій про людей на Район.Локачі у 2020 році

07 Січня 2021, 15:25
3767

Пропонуємо вам згадати найцікавіші матеріали про жителів та жительок району, які вийшли на сайті Район.Локачі у 2020 році. 

Усі вони різні, але кожна з них по-своєму особлива, бо у кожній історії про те, чим захоплюються та живуть наші краяни. 

Приємного перегляду!

Сім'я поляків господарює на Локачинщині близько двадцяти років

Близько двох десятків літ жителі нашого району мають можливість користуватися послугами центру квітникарства та озеленення, що знаходиться у селі Війниця.

Для вибору тут – широкий асортимент рослинної продукції – сезонні та балконні насадження; фруктові, карликові дерева і кущі; декоративні, хвойні, листяні дерева.

Більше ТУТ

2

Територія краси сімейства Хохлових: як подружжя локачан втілило давню мрію

Якісне обслуговування населення та індивідуальний підхід до клієнта – запорука успіху у будь-якій підприємницькій діяльності, зокрема і у сфері послуг. Якщо ж присутні ці дві складові, то й конкуренція нестрашна.

Так вважає подружжя Олександра і Валентини Хохлових, яке нещодавно відкрило в нашому селищі сімейну перукарню. Власне, це для них стало не просто заробітком, а втіленням давньої мрії, реалізацію свого покликання.

Більше ТУТ. 

3

Для далекобійника із Хорова найрівніша дорога та, що веде додому

Навіть мені – людині з майже нульовим водійським стажем, після розмови з Вадимом захотілося сісти за кермо транспортного засобу і вирушити в якусь мандрівку. Досвідчений водій цікаво розповідав про свої маршрути, які пролягали не тільки у різні куточки нашої країни, а й далеко за кордоном. 

Між тим не приховує: романтики у цій професії мало, бо ніколи не знаєш, що чекає за наступним поворотом.

Більше ТУТ. 

1

Старша інспекторка з ювенальної превенції Локачинського відділення поліції розповіла про особливості роботи

Олена Павлюк – майор поліції, старша інспекторка з ювенальної превенції Локачинського відділення Горохівського відділу поліції.

З дитинства інспекторка мріяла стати біологом, в школі була активною та допитливою. 

Більше ТУТ. 

Захоплення, від якого всміхається душа: юна Марина Харчун з Цевелич пише ікони

Вже кілька років поспіль Марина Харчун з Цевелич завжди охоче знаходить час для свого найулюбленішого захоплення – малювання.

Пейзажі та портрети, які народжуються з-під пензля п’ятнадцятирічної дівчини, є таємничо-загадковими, теплом та ніжністю насичені.

Більше ТУТ. 

2

Жителька Привітного вишиває диво-узори атласною стрічкою

До рукоділля жителька Привітного Тетяна Калинюшко ніколи не була байдужою. Як тільки побачить щось нове – з превеликим захопленням перейме техніку виконання. Як-от – вишивку шифоном та атласною стрічкою.

Різноквіття, вигаптуване її умілими руками, прикрашало спочатку подушечки, а нині – вже понад п’ять років – рушники і навіть сукні та блузи.

Більше ТУТ. 

1

Юному барабанщику з Локач підкорюються навіть всесвітньовідомі хіти

Навчитись грати на якомусь музичному інструменті – мрія багатьох людей. Тільки не кожному це під силу, бо, окрім бажання, потрібно ще мати певні природні задатки, от як хороший слух і відчуття ритму.

У мого сьогоднішнього співрозмовника – старшокласника Богдана Малесика, із цим усе гаразд.

Ази гри на барабанах хлопець із легкістю освоїв ще в молодших класах, відвідуючи гурток керівника Михайла Костючка в районному Будинку школяра. І хоча відтоді пройшло вже багато часу, свого захоплення не полишив.

Більше ТУТ. 

 

Жителька Павлович поділилася секретами декору власної садової ділянки

Юлія Вигиринська з Павлович, вже довгий час займається спортом задля зміцнення здоров’я, а улюбленим заняттям вважає декор власної садової ділянки.

З фізичними вправами, Юлія подружилась задля зміцнення здоров’я.

Більше ТУТ. 

2

Для локачанки Валентини Познякевич годувальницями стали три корови

Ласуючи смачненькою сметаною чи сиром, багато хто і не задумується, яка важка праця передує їх появі на нашому столі.

Прикро, що молоко – як основну складову таких смаколиків, селяни нині змушені здавати заготівельникам за мізерними цінами. Це призводить до поступового скорочення у їхніх господарствах худоби. У героїні моєї публікації свій підхід до справи: якісну домашню продукцію вона реалізовує односельцям.

Більше ТУТ. 

Локачі: як подружжю Дацюків вдалося створити власну вуличну кав'ярню «Kava Plus»

Розпочинаючи ранок із запашної кави, Роман та Мар’яна Дацюки з Локач давно мріяли, аби цей напій став основою їх започаткованої справи. Ідея зародилась ще під час роботи за кордоном. 

Нині вже понад три місяці молоді підприємці часточку насолоди, бадьорості та позитиву залюбки дарують відвідувачам «Kava Plus». Заклад швидкого харчування, стилізований під кіоск, Дацюки облаштували у центрі селища, поблизу магазину «Копійочка». Такий сервіс тут з’явився вперше і став для поціновувачів смачної кави приємною новинкою та справжньою знахідкою.

Більше ТУТ. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024