«Різдвяні зустрічі» районного Будинку школяра відбулися у новому форматі

24 Січня 2021, 12:06
1071

Святкування «Різдвяних зустрічей» у Локачинському районному Будинку школяра вже стало традицією.

Й хоча нині з відомих причин дійство відбулось в режимі онлайн, творчий колектив та вихованці закладу зуміли зігріти серця усіх, хто переглянув відео, чудовим настроєм, різдвяними віншуваннями, колядками, щедрівками у новорічному дитячому мюзиклі «Різдвяні зустрічі БШ 2021». Про це пише журналістка Людмила Мельничук Богута.

Розпочалось дійство новорічним пісенним вітанням «Зимова казка», головними героями якого стали Василь Костючко – керівник класу вокалу «Такт» та ансамбль «Зернятко».

Справжнім новорічним сюрпризом для глядачів стала колядка «Хай Ісус мале дитя», яка прозвучала у виконанні найдрібніших зірочок підготовчої групи «Смайлик» (керівниця Інна Ковальчук). Учасники фольклорно-етнографічного ансамблю «Загорівчанка» (керівник Василь Бугайчук), привітали усіх колядками «Що то за предиво» та «Святая Варвара церкву збудувала».

Неабияк вразили своїми талантами вихованка БШ Катя Зубко та учасниці етногурту «Мотанка» у складі Богдани Крутій, Анни Герасимюк, Марини Мельничук, які виконали авторську колядку «В темную нічку». Зйомка відео відбувалась у храмі преподобного Іова Почаївського села Дорогиничі.

Втішило шанувальників дитячих талантів і неперевершене виконання легендарного «Щедрика» за участі ансамблів «Соняшник» і «Цвітень». Родзинкою мюзиклу стало відео вітання за участі Богдани Крутій та Віталія Ящука, які виконали колядку «Чи знала, Діво, Ти?», і танцювальної пари у складі Роми Полякова і Яни Воробчук. Частина цих зйомок відбувалася в Затурцівському меморіальному музеї Вячеслава Липинського.

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим прозвучали з вуст Михайла Скопюка – депутата Волинської обласної ради, Богдана Іуса – Локачинського селищного голови, Василя Бугайчука – керівника ансамблю «Загорівчанка», Лесі Войчук – директорки районного Будинку школяра.

Фінальним акордом Різдвяного мюзиклу стала пісня «Ой щедрик» у виконанні Марини Мельничук та усіх учасників дійства.

«Різдвяні зустрічі 2021» переглянуло в мережі понад три тисячі шанувальників творчості Будинку школяра, які щиро вдячні за кожну вподобайку та сердечко під онлайн-концертом та з нетерпінням чекають усіх на «Різдвяних зустрічах 2022».

Людмила МЕЛЬНИЧУК.

Фотоколаж Інни КОВАЛЬЧУК

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024