Салат з тріскою та фруктами від локачинського шеф-кухаря

31 Січня 2021, 10:33
1038

Шеф-кухар з Локач Вова Юрін, знову поділився рецептом на ютуб-каналі луцького фудблогера Максима Нікітіна «Їсти».

Відео висвітлили на ютуб-каналі «Їсти»

Шеф-кухар приготував найсмачніший та найцікавіший салат з філе білої риби, міксом салату, сиром Дор Блю та фруктами з вибуховим смаком.

Нагадаємо, раніше Локачинський шеф-кухар поділився рецептом на каналі фудблогера з Луцька. ВІДЕО.

Інгредієнти для салату з тріскою та фруктами:

  • Мікс салату Філе білої риби (тріска);
  • Сир Дор Блю;
  • Апельсин;
  • Лимон;
  • Виноград;
  • Оливкова олія;

Приготування салату з тріскою та фруктами:

1) Спочатку беремо приблизно 70 грамів риби та маринуємо. Для цього, ми її викладаємо на харчову плівку, солимо, перчимо, додаємо паприку, сублімований часник, соєвий соус, оливкову олію та збризкуємо лимонним соком. А ще додаємо гілочку тим'яну. Тепер все це загортаємо у плівку та відварюємо протягом 5 – 7 хвилин.

2) Беремо мікс салату, додаємо виноград та 10-15 грамів сиру Дор Блю. Апельсин очищуємо та ріжемо кубиками і кидаємо до салату. Збризкуємо соком лимону.

3) Дістаємо нашу рибу, знімаємо плівку.

4) Для подачі, ділимо рибу на сегменти та відправляємо до салату. Все заправляємо оливковою олією та перемішуємо.

5) Беремо сервірувальне кільце, викладаємо в нього салат, поливаємо ще трішки оливковою олією та посипаємо меленою паприкою. Страва готова, смакуйте разом із нами.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром