У Заячицях зі снігового замету визволили вантажівку, яка доставляє хліб

12 Лютого 2021, 15:30
2034

Рятувальники Волинської області здійснили десять виїздів для надання допомоги водіям та пасажирам транспортних засобів, які опинилися у складних ситуаціях на засніжених автодорогах 11 лютого станом на 15:00. 

Вивільнили із заметів 11 транспортних засобів. Про це повідомили у пресслужбі рятувальників

Залучили десять одиниць техніки та 34 рятувальники.

Аварійно-рятувальні роботи провели в обласному центрі та місті Нововолинську, а також в Іваничівському, Володимир-Волинському, Рожищенському та Локачинському районах.

О 10:48 рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська провели аварійно-рятувальні роботи з буксирування автомобіля невідкладної медичної допомоги на проспекті Перемоги шахтарського міста. Карета «швидкої», у якій транспортували хворого, підключеного до апарату штучної вентиляції легень, застрягла у сніговому заметі, тож за допомогою буксирувального тросу рятувальники витягнули авто на безпечну ділянку дороги.

На місці події працювали троє рятувальників, залучили один автомобіль.

Крім того, рятувальники вилучили зі снігового замету й встановили на стійку дорогу біля села Заячиці Локачинського району вантажний автомобіль з доставки хліба. Ще одну вантажівку з хлібом рятувальники відбуксирували у Рожищенському районі.

Читайте також: 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024