Локачанин, який став учасником шоу «Мастер Шеф», поділився рецептом у фудблозі
12 Лютого 2021, 18:00
2530
Шеф-кухар з Локач та учасник проєкту «Мастер Шеф Професіонали» Вова Юрін, знову поділився рецептом на ютуб-каналі луцького фудблогера Максима Нікітіна «Їсти».
Відео висвітлили на ютуб-каналі «Їсти».
Шеф-кухар поділився незвичайним рецептом крем-супу з руколи з сирним морозивом.
Нагадаємо, раніше Локачинський шеф-кухар поділився рецептом на каналі фудблогера з Луцька, а пізніше рецептом Салату з тріскою та фруктами. Минулих вихідних стало відомом, що Житель Локач пройшов у проєкт «Мастер Шеф Професіонали».
Інгредієнти:
- Сметана — 100 грамів
- Сир Фета — 50 грамів
- Сир Дор Блю — 10 грамів
- Рукола Вершки — 150-180 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля — 30 грамів
- Картопля - 1 штука
- Спеції: паприка, сіль, чорний перець, гранульований часник, тим'ян
- Оливкова олія — 50 грамів
Як приготувати сирне морозиво:
- Для морозива, беремо сметану, два види сиру, паприку та перемішуємо до однорідності нашу масу. Відправляємо до морозильної камери, коли маса почне густіти, знову перемішуємо. І знову залишаємо на 15 хвилин у морозилці.
- З морозилки дістаємо морозиво, ще раз перемішуємо і знову, відправляємо його на 10 хвилин.
Як приготувати крем-суп з руколи:
- Для супу розігріваємо каструлю, вливаємо олію, далі відправляємо порізану цибулю та готуємо її до прозорості.
- Тепер додаємо порізану картоплю, перемішуємо, заливаємо водою, солимо, перчимо та додаємо трішки часнику. Варимо 10 хвилин.
- До супу вливаємо вершки і готуємо до 10 хвилин.
- До супу додаємо свіжу руколу (залишаючи грам 10 для презентації) і варимо 2-3 хвилини. Додаємо трішки тим'яну. Суп заливаємо в блендер та збиваємо до однорідності.
- Для презентації викладаємо руколу, на яку викладаємо наше морозиво, посипаємо паприкою та трішки оливковою олією. Вливаємо наш суп.
Смачного!
23/04/2024
Вівторок
23.04.2024
09:50
09:11
01:25
22.04.2024
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт