Кулінарія на районі: жителька Манькова поділилася рецептом чізкейку
24 Лютого 2021, 16:23
1103
Фото Іванки Дмитрук
Ми продовжуємо нашу нову рубрику «Кулінарія на районі». Цього разу смачним рецептом поділилася жителька Манькова Іванка Дмитрук.
Дівчина поділилася з Район.Локачі рецептом ніжного чізкейка.
Нагадаємо, що Інтернет-видання Район.Локачі започаткувало нову рубрику «Кулінарія на районі». Тут жителі та жительки Локачинщини ділитимуться найсмачнішими та найоригінальнішими кулінарними шедеврами. Рубрику відкрила жителька Манькова Марта Похила. Вона поділилася смачним рецептом «княжих розтріпок» – ніжною, легкою і дуже смачною стравою з курки, а її чоловік Павло – рецептом пшоняних опіканців. Жителька Павлович Юлія Вигиринська розповіла нам рецепт салату «Годинник».
Для приготування чізкейка потрібно:
Для основи:
- 200 грамів муки;
- 80 грамів вершкового масла;
- 2 столові ложки цукру;
- 1 чайна ложка порошку для випікання (розпушувач);
- щіпка солі;
- 1 яйце;
Для сирної маси:
- 700 грамів творогу (брала домашній);
- цукрова пудра (залежно від того який творог і залежно настільки солодке полюбляєте);
- щіпка ваніліну;
- 1 яйце;
- 3 столові ложки манки;
- Малинка для прикраси.
Приготування
- Борошно перетерти з маслом, додати цукор, сіль, розпушувач і яйце. Все вимішати та в холодильник на 30 хвилин;
- Тим часом приготуємо сирну масу. Сир в блендер, збити до однорідної маси, додати цукрову пудру, ванілін, яйце і гарно все збити. В кінці додати манку і гарно вимішати;
- Беремо форму, формуємо з тіста круг і викладаємо у форму, не забуваючи більш-менш зробити рівні бортики. Виливаємо сирну масу і в духовку;
- Випікати при температурі 180 градусів 30-40 хвилин;
- Після охолодження посипати цукровою пудрою і прикрасити малинкою (можна й іншими фруктами).
24/04/2024
Вівторок
23.04.2024
19:00
11:11
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт