Кулінарія на районі: жителька Манькова поділилася рецептом чізкейку

24 Лютого 2021, 16:23
Фото Іванки Дмитрук 1103
Фото Іванки Дмитрук

Ми продовжуємо нашу нову рубрику «Кулінарія на районі». Цього разу смачним рецептом поділилася жителька Манькова Іванка Дмитрук

Дівчина поділилася з Район.Локачі рецептом ніжного чізкейка. 

Нагадаємо, що Інтернет-видання Район.Локачі започаткувало нову рубрику «Кулінарія на районі». Тут жителі та жительки Локачинщини ділитимуться найсмачнішими та найоригінальнішими кулінарними шедеврами. Рубрику відкрила жителька Манькова Марта ПохилаВона поділилася смачним рецептом «княжих розтріпок» – ніжною, легкою і дуже смачною стравою з курки, а її чоловік Павло – рецептом пшоняних опіканців. Жителька Павлович Юлія Вигиринська розповіла нам рецепт салату «Годинник».

Для приготування чізкейка потрібно: 

Для основи:

  • 200 грамів муки;
  • 80 грамів вершкового масла;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 1 чайна ложка порошку для випікання (розпушувач);
  • щіпка солі;
  • 1 яйце;

Для сирної маси:

  • 700 грамів творогу (брала домашній);
  • цукрова пудра (залежно від того який творог і залежно настільки солодке полюбляєте);
  • щіпка ваніліну;
  • 1 яйце;
  • 3 столові ложки манки;
  • Малинка для прикраси.

Приготування

  1. Борошно перетерти з маслом, додати цукор, сіль, розпушувач і яйце. Все вимішати та в холодильник на 30 хвилин;
  2. Тим часом приготуємо сирну масу. Сир в блендер, збити до однорідної маси, додати цукрову пудру, ванілін, яйце і гарно все збити. В кінці додати манку і гарно вимішати;
  3. Беремо форму, формуємо з тіста круг і викладаємо у форму, не забуваючи більш-менш зробити рівні бортики. Виливаємо сирну масу і в духовку;
  4. Випікати при температурі 180 градусів 30-40 хвилин;
  5. Після охолодження посипати цукровою пудрою і прикрасити малинкою (можна й іншими фруктами).
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром