Найріднішому: який подарунок висловить любов до тата

01 Березня 2021, 13:00
798

Всі говорять, що законний чоловік – найголовніший представник протилежної статі для жінки. Ми з цим не зовсім погоджуємось, адже значну роль в її житті відіграє тато. Це він тремтячими руками тримає найдорожчий скарб свого життя при виписці дружини з пологового. Вчить маленьку дівчинку кататись на велосипеді та малює зелені смайлики на колінах після перших травм. Хвилюючись, чекає доню з першої дискотеки довше, ніж мама й, зрештою, зі сльозами на очах веде красуню під вівтар. Тому так не хочеться прогадати з подарунком! Набір інструментів, подарунковий сертифікат чи бокс із сюрпризом — дайте дізнаватися разом.

Господарю будинку та дачі

Чоловіки залежно від віку все більше часу люблять проводити у майстерні. Тому найкращим подарунком для таких буде комплект гайкових ключів, викруток, шурупокрут, багатофункціональний ліхтар. Що саме потрібно йому ви можете дізнатися зі списку переглянутих відео на YouTube або ж прямо від нього – зазвичай він про подібні потреби говорить завчасно й кілька разів. Крім того, вам сподобаються ідеї презенту як глобус-бар, дерев'яна бочка для алкоголю чи набір для приготування м’яса на грилі.

Тату, який любить подорожі та пригоди

Не всі батьки люблять проводити вільний час біля телевізора. Активні татусі обирають свіже повітря й нові емоції. Тут вам згодяться варіанти: швейцарський ніж для походів, скретч-карта, яка змотивує до нових поїздок, дорожній плед, який зігріє в прохолодну погоду.

Презент автолюбителю

Річ по догляду за авто – ідеальний варіант власнику машини. Його порадує все, що може знадобитись під час довгого переїзду, в гаражі чи виїзді на природу. Серед ідей – компактний ручний пилотяг, відеореєстратор, камера заднього вигляду, набір для миття авто, ковдра та подушка з емблемою марки його автомобіля чи нові чохли для сидіння. Тут є й більш неочікувані варіанти: тест драйв суперкара, урок екстремального водіння чи дрифтингу.

Мисливцю чи рибалці

Чоловіки діляться на дві групи: фанати вудок і човнів та любителі пороху в рушниці. Якщо ваш тато рибалка – проконсультуйтеся з профі та підберіть спінінг або інші аксесуари для риболовлі. Мисливцям за тваринами сподобається посуд для походу, термос, фляги або коробка зі смаколиками – м’ясними делікатесами.

Нові враження

Хоч він і прожив уже значний відрізок життя, але все одно є речі, які його можуть здивувати. Обирайте подарункові сертифікати для нових емоцій в інтернет-магазині Bodo.ua. Політ на літаку, майстер-клас з приготування стейків, екскурсія у броварню з дегустацією пива, вечеря з безлімітним м’ясом та ще понад 400 ідей зібрали в одному місці. Враження підберете під будь-які захоплення.

З наближення татового свята не варто забувати про сюрпризи, адже подарунок – це матеріальний вираз вашої любові. Пригадайте, як в дитинстві на День народження ви отримали бажану ляльку або машинку з дистанційним управлінням – він не пошкодував грошей та часу, щоб придбати вам іграшку, якою ви тішились тиждень. Тепер ваша черга проявити турботу та увагу найріднішому чоловіку.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024