В України з’явився свій офіційний вебсайт

02 Березня 2021, 13:13
472

У січні Україна отримала офіційне іномовне Інтернет-представництво вебсайт Ukraine.ua.

Вебсайт створений, щоб показати світові справжню Україну: креативну, динамічну, інноваційну. Країну різноманіття та чарівної природи. Країну свободи та гідності. Країну, у якій тисячолітня історія та культура доповнені амбітним баченням майбутнього, – йдеться на сайті Рівненської облдержадміністрації.

Зараз сайт має англомовну версію, протягом першого півріччя будуть додані також інші мови, зокрема німецька, французька, іспанська, китайська, арабська.

На Ukraine.ua можна знайти безліч неймовірних історій, а в офіційному фотобанку на сайті – сотні якісних зображень України, її природи, культурної спадщини, традицій, талановитих людей. Мільйони людей по всьому світу тепер зможуть познайомитись і закохатись в Україну з першого погляду.

Новий цифровий портал був створений зусиллями Miністерства закордонних справ України та Українського інституту. Також до проєкту долучилися понад 30 міжнародних та закордонних партнерів.

На сайті використано візуальний стиль бренду України Ukraine NOW. Ця ініціатива – важлива складова державної політики у сфері формування іміджу та позитивного сприйняття України серед іноземних громадян.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024