Локачинські першокласники познайомилися з бібліотекою

12 Березня 2021, 14:20
650

На знайомство з Локачинською бібліотекою для дітей завітали учні 1-А класу ОНЗ «НВК» Локачинська ЗОШ I-III ст. – гімназія» з класною керівницею Шумук Т.В.

Про це повідомили на сторінці закладу у фейсбуці. 

Діти уважно слухали розповідь про бібліотеку та її «жителів» – книжок. Діти дізнались, що означає слово «бібліотека», ознайомились з правилами користування бібліотекою, а нові терміни «абонемент», «читальний зал», «стелаж», «формуляр» поповнили словниковий запас першокласників.

Перше знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим. Цікавим доповненням екскурсії став захоплюючий аукціон загадок, а бібліотечний калейдоскоп «Казка в гості поспішає», в якому з великим задоволенням взяли участь хлопчики і дівчатка, допоміг пригадати веселі, чарівні казки та їх персонажів.

«Весело та радісно було в цей день у бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Усміхнені обличчя дітей та сяючі оченята свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась», – пишуть на сторінці. 








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024