На Локачинщині покарали чоловіка, який вчиняв крадіжки у 2019 та 2020 роках

17 Березня 2021, 08:55
856

Локачинський районний суд розглянув у відкритому судовому засіданні провадження про обвинувачення уродженця Нововолинська у вчиненні кримінальних правопорушень.

Про це йдеться у вироку суду від 3 березня. 

Чоловік протягом 2019 – 2020 років незаконно проникав до приміщень та вчиняв крадіжки, а саме викрав електричний дриль, домашню консервацію, пластикові карнизи та металеві дверцята, домашню птицю, 135 кілограмів картоплі, дерев`яний плетений стіл із лози, декоративні садові скульптури, дерев`яні кухонні лавки (дивани), два полімерних горщики для вазонів та тюлі, тачку кустарного виробництва. 

Читайте також: На Локачинщині матір повторно не виконувала батьківські обов'язки.

Крім цього, 21 лютого 2020 року перебуваючи на території дачного господарства, намагався викрасти велосипед, ринкова вартість якого згідно з висновком судової товарознавчої експертизи могла складати 3 361 гривні.

Під час крадіжки велосипеда його виявив власник даного господарства. 

Читайте також: Затурцівська підприємиця сплатить штраф за порушення при продажі сигарет.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, чітко та повно розповів про всі обставини вчинення інкримінованих йому кримінальних правопорушень, зазначив, що всі викрадені речі, окрім однієї качки та курей, а також консервації, які спожив, були добровільно ним видані працівникам поліції та повернуті потерпілим. Щиро розкаявся у вчиненому, просив його суворо не карати.

У суді його визнали винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15 частиною 2 статті 185 КК України, частиною 2 статті 185 КК України та частиною 3 статті 185 КК України. 

Читайте також: Покарали водія «ВАЗу», який зіткнувся з іншим автомобілем у Затурцях.

Чоловіка звільнили від відбування покарання, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки, відповідно до частини 1,3 статті 76 КК України.

Судові витрати за проведення судових товарознавчих експертиз у кримінальному провадженні на загальну суму 4 082 гривень стягнути з підсудного в користь держави.

Читайте також:

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024