У Локачах по вулиці Луцькій виявили водія «Opel Vektra» з ознаками алкогольного сп`яніння

19 Березня 2021, 09:17
1148

Суддя Локачинського районного суду розглянула матеріали, які надійшли від Локачинського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності водія.  

Про це йдеться у постанові суду від 11 березня. 

Вбачається, що 23 грудня у Локачах по вулиці Луцькій чоловік керував автомобілем Opel Vektra з ознаками алкогольного сп`яніння, запах алкоголю з ротової порожнини, почервоніння очей, виражене тремтіння пальців рук, порушення мови, різка зміна забарвлення шкірного покриву.

Читайте також: Покарали водія «ВАЗу», який зіткнувся з іншим автомобілем у Затурцях.

На неодноразове прохання пройти тест на визначення алкоголю у встановленому законом порядку в присутності двох свідків – відмовився. 

В судовому засіданні водій вину у вчиненні адміністративного правопорушення, не визнав, зазначив, що відмовився лише від проходження огляду на місці зупинки, а від проходження огляду в лікувальному закладі не відмовлявся. 

Читайте також: Затурцівська підприємиця сплатить штраф за порушення при продажі сигарет.

У суді його визнали винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП, та наклали на нього стягнення у вигляді штрафу 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Також він сплатить 454 гривні судового збору. 

Читайте також: На Локачинщині матір повторно не виконувала батьківські обов'язки.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024