Павловичівські школярі дізнавалися більше про права та профілактику правопорушень

03 Квітня 2021, 10:14
Школярі 971 Джерело: Затурці - Війниця онлайн
Школярі

Для учнів 8 та 9 класів Павловичівської школи провели екскурсійно-пізнавальний урок, метою якого було поширення знань про права, залучення школярів до правової активності та правосвідомої поведінки, також профілактики правопорушень.

Під час візиту до Локачинського бюро безоплатної правової допомоги, начальниця Алла Рибка ознайомила дітей з практичними правовими знаннями та ознайомила з роботою бюро. Про це повідомила директорка школи Наталія Дерефінка у групі в фейсбуці «Затурці – Війниця Онлайн»

Під час зустрічі з Іриною Гергешою, начальницею філії Державної установи «Центр пробації» Локачинського районного сектору, молодь поінформували про такі поняття як злочин, відповідальність, покарання. Ірина Володимирівна розповіла учням, чим займається пробація, які завдання вона виконує.

Читайте також: До павловичівських школярів завітала представниця поліції.

Про механізм роботи Локачинського районного відділу державної виконавчої служби ЗМУМЮ розповів начальник Пельц Андрій.

«По завершенню захоплюючої екскурсії учні школи подякували за змістовну та дуже цікаву зустріч. Проведення подібних екскурсій – надзвичайно позитивна та корисна практика, яку необхідно продовжувати й надалі. Такі заходи розвивають почуття особистої відповідальності», – йдеться у дописі. 

Читайте також: Павловичівські школярі побували на прогулянці у Луцьку.





 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024