У Локачах юнаки змагалися на турнірі з мініфутболу

09 Травня 2021, 13:30
2165

В Локачах спортивним заходом відзначили День пам’яті та примирення.

ДЮСШ Локачинської селищної ради на майданчику зі штучним покриттям Локачинської ЗОШ провела турнір з мініфутболу серед юнаків 2007 року народження і молодших. Про це повідомила Ірина Мороз у спільноті «Я там де, Локачі| FC Lokachi».

У турнірі взяли учать п'ять колективів Локачинської громади: ДЮСШ Локачі, ЗОШ Конюхи, ЗОШ Коритниця, ДЮСШ Привітне та ЗОШ Колпитів, ігри відбувались по коловій системі.

Розпочали турнір неодноразові переможці та призери районних змагань з мініфутболу ДЮСШ Локачі та ЗОШ Колпитів, де у важкій боротьбі здобули перемогу локачани з рахунком 2:0.

Наступні матчі теж були цікавими та непередбачуваними. Ніхто не міг спрогнозувати, що в останній грі турніру між юнаками з Локач та Привітного визначиться переможець. Локачан задовольняв і нічийний результат, але про це ніхто не думав.

Каркаси воріт, вдала гра воротаря та взаємодія гравців лінії захисту з Привітного не дозволила локачанам реалізувати свої гольові моменти, а суперник зумів скористатись помилкою локачан в одній з контратак та забити єдиний м’яч в цій грі.

У підсумку турніру 5 місце здобула команда ЗОШ Коритниці, 4 місце – ЗОШ Конюхи, 3 місце здобули ЗОШ  Колпитів, на 2 позиції – ДЮСШ Локачі, переможці турніру – ДЮСШ Привітне.

По завершенню змагань в кожній команді відзначили найкращого гравця:

Кондратюк Максим – ЗОШ Коритниця, Пазюк Павло – ЗОШ Колпитів, Корнелюк Назар – ДЮСШ Локачі, Дудко Максим – ЗОШ Конюхи, Чінка Роман – ДЮСШ Привітне.

В номінації найкращий нападник турніру став – Вознюк Ілля (ДЮСШ Локачі), найкращий гравець Штунь Владислав (ДЮСШ Привітного).

Вищезгаданих учасників нагородили грамотами, команди-призери – дипломами, а команду переможець – Кубком.









 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024