Жителя Локачинщини покарають за те, що у дітей на очах перерізав горло собаці

24 Липня 2021, 15:00
Жорстоке поводження з тваринами 1102
Жорстоке поводження з тваринами

Мешканцю села Старий Загорів Володимир-Волинського району, який у стані алкогольного сп’яніння  ножем перерізав горло собаці, обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Про це йдеться на сторінці Володимир-Волинський міський суд Волинської області у фейсбуці.

22 липня слідчий суддя Володимир-Волинського міського суду розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання особі, яка підозрюється у жорстокому поводженню з твариною у присутності малолітніх, вчинене активним способом (ст. 299 ч. 3 КК України).

Згідно з матеріалами слідства, 16 червня близько 18:30 перебуваючи за місцем свого проживання у селі Старий Загорів Володимир-Волинського району підозрюваний, будучи у стані алкогольного сп’яніння, у присутності двох малолітніх дітей кухонним ножем перерізав яремну вену своєму собаці. Внаслідок завданих тілесних ушкоджень собака загинула.

Прокурор та слідчий просили обрати запобіжний захід підозрюваному у вигляді особистого зобов’язання.

За результатами розгляду вказаного клопотання підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

До слова, вчинення кримінального правопорушення (злочину), передбаченого частиною 3 статті 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами) карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: Судили володимирчанку, яка пів року обкрадала клієнтів банку

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024