Внесок волинських працедавців на соціальні потреби перевищив 3,2 мільярда гривень

26 Серпня 2021, 18:00
Внесок волинських працедавців на соціальні потреби перевищив 3,2 мільярда гривень 439
Внесок волинських працедавців на соціальні потреби перевищив 3,2 мільярда гривень

На Волині надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за підсумками семи місяців 2021 року перевищили 3,2 мільярда гривень.

Таким чином, в області сплатили на 663 мільйони гривень єдиного внеску більше проти аналогічного періоду торік. Про це Бізнес.Район повідомляє Головне управління ДПС у Волинській області.

Такий вагомий ріст надходжень єдиного внеску переконує, що більшість волинських працедавців – надійні партнери держави в питанні забезпечення бюджетних надходжень.

«Саме відповідальність працедавців в питанні нарахування і сплати єдиного внеску – головна передумова стабільних надходжень і, відповідно, соціальних видатків. Наразі в області має місце ріст сплати ЄСВ на 26%. Це означає, що волинські роботодавці переважно повною мірою виконують свої зобов’язання і цим дбають про найманих осіб, які в разі настання страхового випадку матимуть соціальні гарантії від держави», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана  Савчук.

У податковій службі Волині застерігають роботодавців від використання праці трудових нелегалів. Застосовані штрафні санкції за використання неоформлених належним чином найманих осіб можуть суттєво перевищити зекономлені податки.

Читайте також: Волиняни у 2021 році сплатили понад 230 мільйонів гривень військового збору

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024