У Локачах відбувся захід «У їхніх серцях жила Україна»

28 Серпня 2021, 10:40
Захід у Локачах ФОТО 837
Захід у Локачах

З нагоди відзначення Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в Публічній бібліотеці Локачинської селищної ради пройшла година героїзму «У їхніх серцях жила Україна». 

На заході були присутні родини загиблих Героїв Віктора Шолухи та Григорія Савчука, представники влади, організацій та установ селища, військовослужбовці. Про це повідомляють у Публічній бібліотеці Локачинської селищної ради.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять земляків і всіх українців, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України. По закінченню заходу відбулося покладання квітів до стели та на могили загиблих та померлих захисників України Локачинської громади.

Зі словами подяки за мужність і героїзм загиблим воїнам виступили заступник голови Локачинської селищної ради Тарас Хом'як, голова спілки ветеранів АТО Володимир Макаревич, директорка Локачинського ліцею Оксана Сахарчук.
Власний вірш, присвячений Віктору Шолусі прочитала Діана Фордюк. Зі сльозами на очах прозвучали патріотичні пісні у виконанні працівників Будинку культури.

До Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в бібліотеці діє книжкова виставка-інсталяція «Героям шана і молитва».

Читайте також: У Локачах виготовили «Соняхів пам’яті» 

 

 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024