У Затурцівській громаді створять Молодіжну раду

31 Серпня 2021, 12:33
Спільне обговорення АНОНС, АНКЕТА 643
Спільне обговорення

З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю, для забезпечення розв'язання питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади, планують створити Молодіжну раду при Затурцівській сільській раді.

Про це повідомили на сторінці Затурцівської сільської територіальної громади.

Молодіжна рада — це консультативно-дорадчий орган, який буде незалежний у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до розв'язання соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, запобігання розповсюдженню негативних явищ у молодіжному середовищі.

Мета діяльності Молодіжної ради – надати молоді можливість взяти безпосередню участь як у формуванні політики з питань, які впливають на життя громади, так і в процесах прийняття владних рішень, набути досвіду роботи в органах місцевого самоврядування, що забезпечить створення передумов для їх особистісного, професійного зростання й успішної суспільно-політичної діяльності.

Запрошують активну, енергійну, ініціативну молодь віком від 14 до 35 років долучитися до створення Молодіжної ради.

Якщо бажаєте стати частинкою Затурцівської Молодіжної ради – заповнюйте форму https://forms.gle/wuKq16SuMLN7CRpj9 або пишіть на електронну адресу [email protected].

Читайте також:  У Затурцях відкрили інклюзивно-ресурсну кімнату для дітей 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024