У Локачинському ліцеї пройшов Олімпійський тиждень

22 Вересня 2021, 10:26
Олімпійський тиждень ФОТО 949
Олімпійський тиждень

Олімпійський тиждень в ОЗЗСО «Локачинський ліцей» тривав з 13 по 20 вересня. 

Провели заходи аби навчити цінувати власне здоров'я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, залучати до занять спортом. Про це повідомили у спільноті школи.

Під час проведення Олімпійських уроків учні дізналися цікаві факти про виникнення Олімпійських ігор, досягнення та рекорди видатних спортсменів України. Діти створювали цікаві та змістовні плакати, брали участь у виставці малюнків. Протягом тижня школярі не лише змагалися у спритності та витривалості, а й у знаннях про спорт. 

Окрім класних керівників, вчителів фізичної культури до проведення заходів долучилися й вчителі різних навчальних предметів. Вчителі інформатики навчали учнів створювати символи Олімпійських ігор у графічному редакторі, на уроці польської мови учні наводили аргументи на користь занять фізичною культурою, на уроках української мови п'ятикласники писали власні висловлювання про важливість ведення здорового способу життя для кожного з нас, під час уроків образотворчого мистецтва діти малювали свій улюблений вид спорту, на уроці математики – будували «шкалу – пам'ятку» досягнень вітчизняних призерів Олімпійських ігор по роках. 

Бібліотекарка організовувала книжкову виставку «Олімпійський рух в Україні», а також провели бібліотечний урок «Перші Олімпійські успіхи України». На захід запросили локачанина Валерія Макарука. Під час зустрічі він розповів учням про свій шлях у світі спорту, особливості тренувань, участь у різноманітних змаганнях та досягнуті спортивні вершини.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024