Громади Локачинщини залучили 480 тисяч гривень роздрібного акцизу

24 Вересня 2021, 09:22
У січні-серпні сплатили 480 тисяч гривень акцизного податку 616
У січні-серпні сплатили 480 тисяч гривень акцизного податку

До місцевих бюджетів громад на території Локачинщини в січні-серпні сплатили 480 тисяч гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

Про це видання Район.Локачі повідомили у Секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Сума сплаченого роздрібного акцизу майже на 32,1 відсотка перевищує торішні показники.

«Лише товар, що перебуває у легальному обігу, відповідає стандартам якості і не становить загрози життю та здоров’ю споживачів», – наголошують у податковій службі краю.

Перевірити законність реалізації алкогольних напоїв чи тютюнових виробів може кожен, якщо поцікавиться у продавця про ліцензію на такий вид діяльності та перевірить наявність суми роздрібного акцизу у фіскальному чеку.

Про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованими марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо негайно інформувати за номером телефону в місті Луцьк (0332) 777131 (відділ фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області). 

Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: місто Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Читайте також: У Локачах обговорювали питання освіти, медицини, культури та ремонту доріг 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024