Із шельвівськими школярами говорили про булінг

01 Жовтня 2021, 12:23
Захід у Шельвові ФОТО 613
Захід у Шельвові

Інспекторка ювенальної превенції Володимир-Волинського РВП Оксана Ткачук спільно з працівницею відділу Служби у справах дітей Затурцівської сільради Ольгою Данилевською, проведено профілактичну бесіду з старшокласниками ЗЗСО Шельвівського ліцею.

Говорили на тему: «Що таке булінг і як з ним боротися», пишуть у Володимир-Волинському районному відділі поліції.

З’ясували, що називають булінгом, як його розпізнати і що робити в ситуації булінгу. 

«Не треба соромитися зізнатися іншим, що ви страждаєте. Ви можете сказати про це дорослим, яким ви довіряєте, старшим товаришам, вчителям або шкільному психологу. Пам’ятайте, що коли кривдника не зупинити, можуть постраждати інші діти», – пишуть поліцейські. 

Довідково: булінг – це різновид насильства; навмисне, що не носить характеру самозахисту і не є санкціонованим нормативно-правовими актами держави, довготривале (повторюване) фізичне чи психологічне насильство з боку індивіда чи групи, які мають певні переваги (фізичні, психологічні, адміністративні тощо) стосовно індивіда, і що відбувається переважно в організованих колективах з певною особистою метою (наприклад, бажання заслужити авторитет у бажаних осіб).

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024