Легальні доходи працюючих локачинців поповнили бюджет на 55,4 мільйона гривень ПДФО

07 Жовтня 2021, 13:21
Бюджет 667
Бюджет

На території Локачинщини протягом січня-вересня 2021 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 55.4 мільйона гривень ПДФО.

Про це видання Район.Локачі повідомили у секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Сума сплаченого працедавцями району податку на доходи фізичних осіб на 28,9 відсотка перевищує минулорічні показники.

«Сумління кожного працедавця – головний чинник, що сприяє надходженням податку на доходи фізичних осіб до бюджетів усіх рівнів. Окрім того, саме легальне працевлаштування передбачає визначені законом соціальні гарантії найманому працівнику у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію», – звертають увагу в податковій службі Волині.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області нагадують, що саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи.

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно, – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024