У Локачинському ліцеї «гасили» умовну пожежу

08 Жовтня 2021, 09:33
Рятувальники ФОТО 674
Рятувальники

До служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у навчальному класі на першому поверсі Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею в селищі Локачі. Так розпочалися гарнізонні тактико-спеціальні навчання з гасіння пожеж і рятування людей на об’єктах за масовим перебуванням людей.

Навчання провели 6 жовтня, повідомляють у пресслужбі рятувальників Волині. 

Керівник об’єкту повідомив про пожежу за номером «101», добровільна пожежна дружина закладу організувала евакуацію дітей та педагогів з будівлі, відключили електропостачання.

Добровольці приступили до гасіння пожежі  первинними засобами пожежогасіння, а керівник зустрів пожежно-рятувальні підрозділи, вказав шляхи під’їзду до джерел водопостачання.

По прибуттю на місце умовної пожежі чергова варта 15-ї ДПРЧ ГУ ДСНС України у Волинській області у складі ланки ГДЗС  проклала магістральну лінію з встановленням автомобіля на вододжерело, після чого подали два ствола на гасіння пожежі та один ствол «Б» на захист сусідніх приміщень.

До ліквідації надзвичайної ситуації долучилися екстрені служби району та працівники об’єкту.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024