Локачинщина: судили матір за ухиляння від виконання батьківських обов'язків

13 Жовтня 2021, 09:51
У Локачах судили матір 706
У Локачах судили матір

У Локачах судили матір за ухиляння від батьківських обов'язків. 

Про це видання Район.Локачі дізналося із постанови районного суду. 

У протоколі йдеться, що 30 серпня о 17:00 матір ухилялася від виконання передбачених законодавством обов`язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання своїй малолітній доньці, а саме: в будинку антисанітарія, неприємний запах, одяг та постільна білизна брудні, відсутнє місце для навчання та відпочинку.

У судовому засіданні жінка пояснила, що вона дитину кормить та доглядає в міру своєї можливості, так, у доньки немає окремого місця для відпочинку та навчання, умови проживання не найкращі, однак вона намагається їх покращити, робить ремонт у будинку, дитина ходить до школи, і в музичну школу теж, просила суворо не карати.

У суді матір визнали винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 184 КУпАП та звільнили її від адміністративної відповідальності на підставі статті 22 КУпАП за малозначністю, обмежившись усним зауваженням.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024