У Локачах говорили про наповнення бюджету

20 Жовтня 2021, 16:40
Засідання ФОТО 543
Засідання

У Локачинській селищній раді обговорили шляхи наповнення бюджету громади. 

Засідання відбулося 19 жовтня, повідомив заступник селищного голови Тарас Хом'як у спільноті селищної ради

Відбулося засідання робочої групи з питань наповнення місцевого бюджету, дотримання вимог законодавства про працю, легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення та трудових відносин з найманими працівниками, пріоритетним напрямком роботи якої є збільшення надходжень до селищного бюджету.

 Крім членів групи та керівників суб'єктів господарювання в роботі комісії взяли участь представники Володимир-Волинської ОДПІ, які ознайомили присутніх з розмірами податків і зборів, які сплачують відповідні юридичні особи. З кожним із керівників провели індивідуальну бесіду з питань сплати ними податків та зборів, реєстрації найманих працівників та збільшення офіційних розмірів орендної плати за користування землями сільськогосподарського призначення.

За результатами проведеної роботи вирішили залучити Управління Держпраці у Волинській області до перевірки виконання взятих на себе зобов'язань по легалізації найманих робітників суб'єктами господарювання Локачинської громади.

Читайте також: 

 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024