З локачинськими школярами зустрілася спортсменка Марія Ковб

22 Жовтня 2021, 14:01
Зустріч у Локачах ФОТО 1308
Зустріч у Локачах

У ОЗЗСО «Локачинський ліцей» відбулась мотивуюча зустріч учнів 8-9 класів із відомою спортсменкою Ковб Марією, яка родом з Локачів. 

ПРо це повідомив заступник директора Віктор Никитюк у спільноті школи

Ще з початкової школи Марія цікавилась спортом. Активно відвідувала заняття дитячо-юнацької спортивної школи (тренер Віктор Гошій). 

Згодом на чергових змаганнях, побачивши задатки та техніку гри у футбол юної спортсменки, тренери запросили її на навчання до Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату, де вона мала можливість посиленно займатись спортом. Поряд з цим, за словами Марії, левову частку свого вільного від навчання та тренувань часу вона витрачала на додаткові заняття, організовані в школі, для належної підготовки до ДПА та ЗНО. І як результат – Ковб Марія нині студентка факультету фізичної культури та спорту Волинського національного університету імені Лесі Українки (державна форма навчання).

Уміння влитись в колектив, правильне харчування, здоровий спосіб життя, адаптація до напружених тренувань та постійні футбольні матчі, уміння постійно вчитись новому та працювати над собою – це те, з чим стикнулась юна спортсменка і що постійно її супроводжувало впродовж останніх років.

Ковб Марія успішно реалізувала себе як спортсменка у клубі «ЛАДОМИР» — український жіночий футбольний і футзальний клуб з Володимира-Волинського, який з 2017 року виступає у вищій лізі чемпіонату України серед жінок; «ЄДНІСТЬ» — український футбольний клуб (Плиски Борзнянського району Чернігівської області), який виступав у другій лізі чемпіонату України.
Нині локачанка грає за відомий футбольний клуб «ШАХТАР» з Донецька, який з 2014 року переїхав до Києва.
Окремо Марія відзначила роль батьків у виборі її професії та їх неоціненну підтримку впродовж навчання в різних освітніх закладах та в різні періоди її життя.
Після виступу дівчини учні ОЗЗСО мали величезну кількість запитань і чекали відповідей, детальних пояснень та коментарів.

На закінчення Шостак Софія від імені усіх учнів нашої школи подякувала спорсменці за цікаву і надихаючу зустріч, побажала успіхів в професійному спорті, навчанні та майбутньому працевлаштуванні та подарувала мотиваційний записник із логотипом нашого навчального закладу.

Читайте також:

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024