До Коритницької гімназії завітала поліціянтка

24 Жовтня 2021, 12:46
Зустріч зі школярами ФОТО 642
Зустріч зі школярами

Про те, які види цькування трапляються серед дітей та яку адміністративну відповідальність передбачено за його вчинення, розповідала школярам Коритницької гімназії інспекторка ювенальної превенції Володимир-Волинського районного відділу поліції Оксана Ткачук.

Поліцейська завітала до гімназії, де із вихованцями провела бесіду на тему «Булінгу». Які є види та шляхи його подолання. Також наголосила про відповідальність учнів до досягнення ними 18 років, якщо дитина вчиняє насильство над іншими, батьків може бути притягнено до адміністративної, кримінальної або цивільної відповідальності.

Хоча за нанесення тілесних ушкоджень, побої, крадіжки та грабіж відповідати доведеться кривднику, навіть якщо він не досяг вісімнадцятиріччя.

Діти дізнались, як захистити себе, запобігти або протистояти нестатутним відносинам в учбовому колективі, на вулиці та у кіберпросторі.

Читайте такожІз шельвівськими школярами говорили про булінг

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024