У Старозагорівському будинку культури замінили вікна

25 Жовтня 2021, 08:45
Старозагорівський БК ФОТО 473
Старозагорівський БК

У Старозагорівському Будинку культури замінили сім великих вікон на нові та сучасні з функцією енергозбереження.

Про це у спільноті Локачинської селищної ради повідомив заступник голови громади Тарас Хом'як

,Як він розповідає, після завершення процесів децентралізації з приєднанням сільських рад, Локачинській громаді дістались у «спадок» об'єкти соціально-культурної сфери, стан яких у більшості сіл бажав би бути кращим.

Одним із таких об'єктів став Старозагорівський будинок культури. Незважаючи на відомі навіть за межами області фольклорні колективи «Перевесло» та «Загорівчанка», стан самого будинку культури був далеко у не найкращому стані.

Однією з головних проблем стали старі дерев'яні вікна, які були встановлені ще під час його будівництва, частково згнили та не виконували своїх функцій.

Тому, у БК замінили сім великих вікон на нові та сучасні з функцією енергозбереження

Ініціатором та головним організатором робіт виступив староста Локачинської селищної ради Роман Присяжнюк, а втілити проєкт стало можливим за фінансової підтримки директора та засновника Тов П'ятидні Діброви Валерія Григоровича, який взяв на себе оплату цих витрат. 

В результаті об'єднання зусиль в актовому залі та кабінеті для репетицій Старозагорівського будинку культури з'явились нові енергозберігаючі вікна, що дає змогу проводити культурні заходи у більш комфортиних умовах.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024