У Локачинській громаді поліцейські провели вечірній рейд

25 Жовтня 2021, 09:23
Профілактичне відпрацювання у Локачинській ТГ ФОТО 981
Профілактичне відпрацювання у Локачинській ТГ

У Локачинській громаді провели профілактичне відпрацювання території під назвою «Вечір».

Про це повідомили у Володимир-Волинському районному відділі поліції.

Рейд відбувся з метою попередження злочинності як з боку дітей так і проти них, а також стимулювання відповідального ставлення батьків до виконання батьківських обов'‘язків. Відпрацювання провели поліцейський офіцер Затурцівської ТГ Богдан Скучинський, ювенальна поліцейська Володимир-Волинського РВП Оксана Ткачук та служба у справах дітей Локачинської селищної рада.

Під час заходу перевірили
  • перебування неповнолітніх після 23:00 в місцевому гуртожитку;
  • дотримання власниками розважальних закладів обмежень стосовно відвідування їх неповнолітніми, недопущення продажу їм алкогольних і тютюнових виробів;
  • провели бесіду з працівниками торгівельних закладів, щодо заборони продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім, наголосили на дотриманні карантинних норм.

На момент рейду мешканці гуртожитку перебували на своїх місцях, неповнолітніх в торгівельних закладах не виявили, проте на вулиці помітили шестеро дітей з якими провели відповідну роз'яснювальну бесіду стосовно належної організації дозвілля.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024