Обговорили важливі деталі ремонту автошляху на відрізку «Локачі – Війниця»

27 Жовтня 2021, 14:59
Зустріч у Локачах ФОТО 774
Зустріч у Локачах

Відбулась робоча зустріч Локачинського селищного голови Богдана Іуса з заступником начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Волинській області Антоняном Ншаном Аршалуйсовичем та представниками підрядника ТОВ Автомагістраль-Південь. 

Про це повідомив заступник селищного голови Тарас Хом'як у спільноті селищної ради. 

Безпосередньо на місці проведення робіт обговорили важливі деталі ремонту автошляху на відрізку «Локачі – Війниця», зокрема облаштування дорожнього полотна, під'їзних шляхів та елементів дорожньої інфраструктури та уточнено межі ремонтних робіт і строки їх проведення. 

Також під час зустрічі обговорили перспективи ремонту державних доріг територіального значення, зокрема завершення робіт на відрізку «Локачі – Привітне» та планування ремонту шляху «Локачі – Павлівка».

Нагадаємо, що Ремонт дороги Війниця — Локачі затягували через скарги фірм-учасників тендеру, але через деякий час таки провели тендер та визначили переможця. 18 жовтня Стартував ремонт дороги, а пізніше зі сторони Війниці розпочала працювати техніка.  Тоді ми повідомили нові деталі:  З освітленням, пішохідною доріжкою та автопавільйонами: деталі ремонту дороги Війниця – Локачі. Також пропонуємо переглянути фотозвіт, як проходить ремонт. 

 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024