З медиками, рятувальниками та поліцейськими: у Локачинському ліцеї «гасили» умовний вибух

27 Жовтня 2021, 15:50
Спеціальні навчання ФОТО 784
Спеціальні навчання

Рятувальники 15-ї ДПРЧ ГУДСНС України у Волинській області провели спеціальні навчання на паливно-енергетичному комплексі на базі котельні опорного закладу середньої освіти «Локачинський ліцей».

Навчання відбулися 26 жовтня, повідомляють у пресслужбі рятувальників Волині.

За тактичним задумом стався вибух твердопаливного котла в котельні. Вже за декілька хвилин по прибуттю до місця умовної пожежі рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби провели розвідку, виявили потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Після рятування людини вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі.

До спеціальних навчань залучалися рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУДСНС України у Волинській області, оперативно-ви’їздна бригада філії ПАТ «Волиньобленерго», співробітники поліції, швидка медична допомога та аварійно-технічна ланка обєкту.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024