Працівники служби у справах дітей Локачинської ТГ підвищували кваліфікацію

04 Листопада 2021, 16:41
Підвищення кваліфікації працівників 619
Підвищення кваліфікації працівників

Працівники служби у справах дітей виконавчого комітету Локачинської селищної ради вивчали нові підходи в реалізації прав та законних інтересів дітей.

Про це повідомив заступник селищного голови Тарас Хом'як у Локачинській селищній раді

3 листопада відбувся семінар-навчання у Волинському обласному центрі підвищення кваліфікацій на тему: «Роль служб у справах дітей територіальних громад в питаннях врегулювання внутрісімейних відносин та спорів. Захист житлових та майнових прав дітей».

Працівникам надали можливість попрацювати в групах та застосувати свої знання на практиці, обговорити найбільш поширені та проблемні питання, опрацювати алгоритми дій у конкретних випадках.

 Не новим, але актуальним стало питання складання адміністративних протоколів за невиконання рішень виконавчого комітету.

«Надзвичайно корисною, змістовною та практичною виявилась колективна робота працівників служб у справах дітей територіальних громад, оскільки підходи в реалізації державної політики з питань захисту прав дітей різні, а ось мета одна – забезпечення найкращих інтересів дітей», – зазначає заступник. 

Читайте також: 

 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024