На дорозі «Війниця – Локачі» вже зробили вирівнюючий шар

09 Листопада 2021, 10:44
Ремонт дороги ВІДЕО 940
Ремонт дороги

Техніка та люди в сигнальних жилетах на відрізку дороги «Війниця – Локачі» з’явились у другій половині жовтня, а вже по всьому відтинку зробили вирівнюючий шар нового дорожнього покриття.

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

І хоча ремонтні роботи тривають, вже зараз, лише з першим із двох передбачених проєктом шарів асфальту, волинські села Війниця, Павловичі, Михайлівка, Крухиничі та Локачі сполучає якісна дорога.

Роботи виконує підрядне підприємство ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

На автошляху Т-03-11 окрім ділянки Війниця – Локачі, дорожники працюють на 16-кілометровому відтинку Привітне – Скобелка, тут проводять роботи з влаштування верхнього шару.

У відеоролику – ділянка «Війниця – Локачі», протяжністю 5,5 кілометрів, відновлення якої місцеві жителі чекали десятиліттями.

 

Нагадаємо, що Ремонт дороги Війниця — Локачі затягували через скарги фірм-учасників тендеру, але через деякий час таки провели тендер та визначили переможця. 18 жовтня Стартував ремонт дороги, а пізніше зі сторони Війниці розпочала працювати техніка.  Тоді ми повідомили нові деталі:  З освітленням, пішохідною доріжкою та автопавільйонами: деталі ремонту дороги Війниця – Локачі. Також пропонуємо переглянути фотозвіт, як проходить ремонт. 26 жовтня обговорили важливі деталі ремонту автошляху на відрізку «Локачі – Війниця». Вже 27 жовтня між Війницею та Локачами завершила працювати фреза, зводили нове дорожнє полотно. Асфальтоукладачі працюють: ремонт дороги з Війниці до Локачів – триває.

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39