Робота магазинів у червоній зоні: у Локачинській громаді провели рейди та виявили порушення

18 Листопада 2021, 08:50
Перевірка магазинів ФОТО 1344
Перевірка магазинів

У селах Локачинської громади продовжують проводити профілактичні перевірки на дотримання протиепідемічних заходів.

Про це повідомляють у Володимир-Волинській райдержадміністрації.

16 листопада працівники поліції та Держпродспоживслужби Локачинської територіальної громади проводили спільні рейди на дотримання протиепідемічних вимог під час червоного рівня епідемічної небезпеки. 

Об’єктами перевірили стали магазин «Гурман» села Козлів, під час перевірки якого зафіксували порушення щодо відсутності контейнеру для використаних масок. 

Наступним об’єктом став продуктовий магазин «Тернопіль» села Конюхи, у якому не зафіксували жодних порушень щодо дотримання протиепідемічних вимог. 

Далі здійснили перевірку магазину «Оберіг» села Колпитів, під час моніторингу якого склали протокол порушення допуску до роботи працівників. 

Під час профілактичних інспекцій провели роз’яснювальну роботу, в ході якої фокусувалася увага на виконанні обмежувальних заходів і наявності документів, які підтверджують COVID-безпечність, зокрема сертифікатів про щеплення, одужання від COVID-19 або ПЛР-тестів.

Читайте також: 

 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром