Локачинські спрощенці сплатили 12,7 мільйона гривень єдиного податку

18 Листопада 2021, 11:36
Надходження до бюджету 582
Надходження до бюджету

Підприємці-спрощенці Локачинщини протягом січня-жовтня 2021 року сплатили до місцевих бюджетів майже 12,7 мільйона гривень єдиного податку.

Про це ІА Район.Локачі повідомляють у Секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Надходження єдиного податку за підсумками десяти місяців поточного року на 7,3 відсотка перевищують минулорічні показники за аналогічний період.

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до бюджетів громад сплатили підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Їх внесок – майже 7 мільйонів гривень єдиного податку.

Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 250 тисяч гривень єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет на понад 5,4 мільйона гривень єдиного податку.

Усім, хто раніше здійснював підприємницьку діяльність без державної реєстрації та має активи, придбані за кошти, з яких не сплачено податків, у Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують скористатися правом на одноразове добровільне декларування.

Декларантам потрібно до 1 вересня 2022 року заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно, – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024